Ponta a dus minciuna la guvernare la cote stupefiante! Cine să-i mai creadă pe pesediști când promit în 2016 marea cu sarea?

Minciuna „PSD, campion la absorbția fondurilor europene”

Guvernul Ponta nu a făcut mai nimic pentru pregătirea programelor aferente accesării fondurilor europene alocate României pentru perioada 2014-2020. A lăsat în urmă un teren înțelenit.

Guvernul Cioloș a trebuit să recupereze, în mai puțin de șase luni, cei doi ani și jumătate pierduți de Ponta, Teodorovici și guvernul PSD în privința pregătirii programelor pentru 2014-2020.

Dacian Cioloș: „Absorbția efectivă pentru 2014 – 2020 a început în mai 2016, la aproape doi ani și jumătate de la începerea exercițiului bugetar, după ce am desțelenit buruienișul lăsat de cei care acum strigă de pe margine

Minciuna „Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România”

Afirmația de mai sus este o minciună vizibilă din satelit și îi aparține lui Dragnea. A fost făcută în noiembrie 2015, la scurtă vreme după ce Ponta a pierdut frâiele guvernării după drama de la „Colectiv” și PSD a făcut un bilanț propagandistic al guvernării Ponta, din care Dragnea a făcut parte.

În realitate, guvernarea Ponta a fost o pacoste pentru România

Ponta a dus minciuna la guvernare la cote stupefiante, nemaiîntâlnite în istoria recentă a României. Nimeni n-a reușit să-i contabilizeze toate minciunile lui Ponta pe durata guvernării sale, așa de multe au fost. Minciuna a fost direct proporțională cu incompetența în guvernarea Ponta. Și ele au devenit branduri ale PSD pe care Dragnea le va onora cum se cuvine.

 

Guvernarea Ponta a statuat, pentru o lungă perioadă, ceea ce se ştia deja despre PSD dar nu la asemenea proporții: o promisiune PSD la guvernare are din start toate șansele să fie una mincinoasă !

Programul de guvernare PSD-Ponta conținea 159 de promisiuni. Dintre acestea, 122 au fost „uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane. Doar 26 de promisiuni au fost îndeplinite.

Cu un asemenea bilanț, cine să-i mai creadă pe pesediști când promit în 2016 marea cu sarea ?

 

Departamentul Comunicare al PNL

Comentarii

29/11/16 07:07
alegator

Mintiti cu premeditare...,in mod grosolan, inca un motiv sa nu avem incredere in domniile voastre. Ce altceva stiti, decat sa mintiti si sa instaurati austeritatea si hoția?! Ponta a reparat toate prostiile facute d Emil Boc&Co. platind si cei 20 de miliarde la FMI pe care i-au furat aliatii dv. PDL-isti pe langa faptul ca au furat direct din buzunarele noastre. Puțina decenta,ne credeți proști?! Rezultatul guvernarii Ponta se vede in investitiile din judet si din tara, daca cumva nu avem orbul gainilor... ca si domniile voastre si ar trebui sa va maturizati...!

29/11/16 08:41
Vizitator

Inca o dovada ca PSD-ul este un partid nereformat. Intr-o societate normala, un individ ca Ponta era de mult o amintire. In repetate situatii Ponta nu se comporta ca un om normal. El sufera de boala numita „Dedublarea personalităţii”, caz unic în istoria politică a României dupa cum l-a diagnosticat regretatul psihiatru Florin Tudose, facand referire la situatia arhicunoscuta cand premierul Ponta a trimis in parlament Legea Rosia Montana, dupa care deputatul Ponta a anuntat ca nu o voteaza. De altfel, nu este singurul exemplu de dedublare a personalitatii lui Ponta. Dupa scandalul plagiatului, Ponta a spus ca a fost afectat in plan personal, dar nu si ca om politic. Chiar si dupa esecul de la alegerile prezidentiale Ponta sustine ca a fost afectat doar in plan politic nu si ca premier. Aici e vorba de tupeu si de lipsa elementara de bun simt. Din pacate nici PSD-ul nu-i in stare sa normalizeze aceasta situatie anacronica. Ba mai mult, Ponta si Dragnea au ramas sa faca „reforma” in PSD, iar rezultatul se vede. In fruntea listelor pentru alegerile parlamentare, la PSD se regasesc aceleasi figuri expirate, unii chiar cu probleme penale.

29/11/16 10:52
vizitator

PSD-ul si-a introdus in statut criterii de integritate pe care, cand vine vorba de „mahări” nu le respecta. Insusi Liviu Dragnea, liderul PSD care a fost condamnat definitiv, în luna aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală la Referendumul din 2012, apare pe primul loc la Teleorman in lista PSD pentru alegerile parlamentare. Ba mai mult, referitor la declaraţia presedintelui Klaus Iohannis, care a anunţat că nu va nominaliza o persoană cu probleme penale pentru funcţia de prim-ministru, şeful PSD explică de fiecare dată că nicăieri în Constituţie nu se arată expres acest lucru, iar premierul va fi legitimat doar de “votul românilor” la alegerile din 11 decembrie. Liviu Dragnea, face pe prostul sau uita de Legea nr. 90/2001, care a fost initiata de Guvernul Radu Vasile si depusa la Camera Deputaţilor pe 10 noiembrie 1998 fiind adoptată abia în ianuarie 2001, în timpul guvernării Adrian Năstase, si promulgată în martie 2001 prin decretul preşedintelui de la acea vreme, Ion Iliescu, privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor. Legea in vigoare si astazi, prevede că pot fi membri ai Guvernului doar “persoanele care nu au suferit condamnări penale”, caz în care liderul PSD, Liviu Dragnea, iese complet din calcule pentru functia de premier, cu cateva săptămâni înainte de alegerile parlamentare.

30/11/16 14:27
alegator

Dupa ce v-a bestelit simplu membru de partid....Vasile Blaga v-ati activat postacii, doar ca cheltuiti bani degeaba! Stim ce sunteti, un partid dezorganizat, cu numeroase rivalitati interne si multi incompetenti, gata sa va aliati cu Traian Basescu, pentru a ajunge la putere si a va scapa marii infractori de justitie. Dupa aceea urmeaza revitalizarea mafiei basiste iar pentru noi alegatorii..., din nou va urma austeritatea (saracia) reinventata. Deja aveti studii sociologice, finalizate la cat poate suporta.. ”prostimea” cu ingetari, taieri, recalculari de venituri, fie ele salarii sau pensii. Asa ca oricati ”mancatori de c..” ati asmutii sa va promoveze lipsa de moralitate, nu va credem...si nici nu va votam..! De altfel nu aveti nici un program de guvernare pentru ca Basescu este inprevizibil si va face el ceea ce este bine pentru el si mafia... sa!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5