Portarul Ana-Maria Inculeț a semnat cu Gloria 2018! Almudena Rodriguez şi-a reînnoit contractul!

Portarul Ana-Maria Inculeț a acceptat să joace în sezonul următor pentru  Gloria 2018. ”Am ales să joc la Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru că este o echipa aflată într-un continuu progres și a făcut o figura frumoasă în precedentele sezoanele ale Ligii Florilor. Sunt încrezătoare și îmi doresc sa ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor. Aștept cu nerăbdare să iau primul contact cu colegele și echipa tehnica dar și cu publicul bistrițean”, a declarat aceasta.

Ana-Maria Inculeț va juca la Bistrița cu numărul 94. În sezonul precedent Ana-Maria Inculeț a fost legitimată la la HCM Slobozia. Portarul Ana-Maria Inculeț și-a facut junioratul la LPS Iaşi, echipa cu care a obținut două medalii de aur și una de bronz la Campionatul National dar și două titluri de campioană la Olimpiada Națională a Sportului Şcolar. Ulterior, a evoluat timp de 4 ani la HC Zalău, echipa cu care a câștigat medalia de bronz în 2017. A facut parte din loturile de cadete, junioare și tineret ale României cu care s-a calificat la Campionatele Mondiale şi Europene.

Staff-ul echipei a anunţat şi că interul dreapta al Gloria 2018 , Almudena Rodriguez, şi-a reînnoit contractul.  „Am reînnoit contractul cu echipa din Bistriţa pentru că vreau să cresc ca jucătoare și aici pot face asta. Sper să pot contribui cât mai mult la viitoarele reuşite ale Gloriei 2018. Sunt foarte fericită că pot continua alături de colege mele şi echipa tehnică. Îmi doresc ca în viitorul sezon competiţional să ne atingem toate obiectivele”, a precizat Almudena Rodriguez.  A câștigat zilele trecute împreună cu echipa națională a Spaniei medalia de aur la a XVIII-a ediție a Jocurilor mediteraneene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5