Povestea lui Rafael a impresionat întreg judeţul. La 20 de ani, la scurt timp după nuntă, a plecat spre ceruri

Povestea tânărului care a murit în urma unui accident de motocicletă a impresionat întreg judeţul. Sâmbătă seara, acesta s-a dus să vadă păşunea din apropiere cu scuterul fratelui lui. După câteva ore, familia îngrijorată a pornit în căutarea lui, fratele de 16 ani găsindu-l aruncat la câţiva metri de motocicletă, inconştient. Echipajele SAJ şi SMURD, ajunse la faţa locului, deşi au aplicat mai bine de o oră manevre de resuscitare, nu au mai putut face nimic.
Tânărul se căsătorise de doar două luni cu Lenuţa, împreună având planuri frumoase de viitor, însă viaţa a hotărât altceva.
Rafael mai are, pe lângă fratele de 16 ani, un frate mai mic şi o soră şi este fiul conducătorului Bisericii Penticostale din Dumitriţa. De curând, şi-a terminat şi casa, tânărul angajat la o fabrică de sticlă dorind ca împreună cu soţia lui să-şi ducă aici un trai sub binecuvântarea lui Dumnezeu.
Vestea morţii a îndurerat foarte multă lume care au transmis sute de mesaje de condoleanţe pentru familia Calbert, rugându-l pe bunul Dumnezeu să-i dea celui trecut în veşnicie odihnă în pace, iar celor rămaşi întărire şi puterea de a merge mai departe.
Înmormântarea va avea loc marţi, 25 septembrie.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]