Prefectul Ovidiu Frenţ, întrevedere cu noul manager general al Leoni Bistriţa!

Prefectul Ovidiu Frenţ s-a întâlnit, la sediul Palatului Administrativ, cu Ralf Siegman, manager regional la firma Leoni, Sorin Ghiţă, noul director general Leoni Bistriţa, Daniel Deneş, manager administrativ. La discuţii a participat Cristi Dunca, consilier al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

"Scopul acestei vizite a fost prezentarea coordonatelor actuale și de interes ale firmei Leoni, respectiv că noul director general este dl. Sorin Ghiţă, că atmosfera la Leoni este propice desfăşurării normale a activităţilor curente, că firma Leoni doreşte să rămână la Bistriţa şi să se dezvolte, drept dovadă vor continua să facă angajări. De asemenea, delegaţia de la Leoni a mulţumit domnului prefect Ovidiu Frenţ pentru medierea pe care a făcut-o în perioada „zilelor neliniştite” de la Leoni şi care a dus la rezultate finale pozitive pentru părțile implicate", se arată în informarea de presă de pe pagina de facebook a Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

De cealaltă parte, prefectul Ovidiu Frenţ i-a asigurat pe reprezentanţii Leoni de sprijinul instituţiei pe care o reprezintă în rezolvarea problemelor care pot să apară în viitor, în interesul companiei germane, al cetățenilor şi al comunităţii bistriţene în general, în conformitate cu competențele și atribuțiile legale. 

"Prefectul Ovidiu Frenţ a urat succes noului director general, întregii echipe manageriale precum şi tuturor salariaţilor Fabricilor Leoni de la Bistriţa, având în vedere importanța firmei Leoni în viaţa economică şi socială a oraşului şi a judeţului nostru", se mai arată în comunicat.

***

Sorin Ghiţă a venit la Bistriţa de la Draxlmaier Satu Mare, acolo unde a fost director, potrivit PresaSM.ro.

„Sorin Ghiță (46 de ani) are o experință vastă în domeniul industriei auto din România acumulată în poziții de conducere, activând în cadrul unor fabrici de componente de renume mondial, prezente pe piața autohtonă.

Sorin Ghiță a absolvit Facultatea de Mecanică din Craiova, cu master și doctorat în cadrul aceleiași facultăți. A debutat în industria auto ca Project Manager în cadrul unei companii specializate în producerea de sisteme de distribuție”, menţionează cei de la PresaSM.ro. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]