Prefectul Stelian Dolha, la bilanțul Jandarmeriei bistrițene: Mulțumesc domnului col. Florin Furnea și tuturor jandarmilor bistrițeni, pentru tot sprijinul din 2020!

Astăzi, a avut loc activitatea de evaluare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud pentru anul 2020.

„La câte evenimente am depăsit împreună cu Jandarmeria bistrițeană în 2020 parcă ar fi trecut 2-3 ani sau mai mulți. Îmi amintesc că, acum un an, v-am spus că 2020 va fi un agitat, pentru că vor fi frământări politic, cu două tururi de alegeri. Cine ar fi putut bănui atunci că electoralul va trece în plan secund și, chiar mai mult, că urma sa ne confruntăm cu această pandemie, cu stare de urgență, carantină, stare de alertă, evenimente de neimaginat pentru oricare dintre noi. Că întreaga noastră lume se va schimba.

Privind retrospectiv, nu-mi imaginez ce-am fi făcut fără voi, ați fost peste tot, în condiții meteorologice uneori greu de suportat, înfruntând oboseala zi și noapte și adeseori reticența și frustrarea celor vizați de măsuri. Ați fost prezenți la patrule, verificat persoanele carantinate si izolate, însoțit transporturi, acțiuni de voluntariat, urmărirea respectării măsurilor în stare de urgență și acum în alertă, ați fost omniprezenți și mereu gata de acțiune indiferent cât de obositi, uneori epuizați, ați fost fiecare dintre dvs.

Vă mulțumesc în numele meu, al Intitutiei Prefectului și al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Sprijinul vostru, acest simț al datoriei care nu v-a abandonat, a fost decisiv.

Evident, trebuie să ramânem cu toții vigilenți. Deși odată cu vaccinarea anti-CoVid vedem luminița de la capătul tunelului, lucrurile nu sunt deloc simple și se pot complica încă pentru o perioadă de timp. Așa că în 2021 va trebui să rămânem tot pe baricade, iar dumneavoastră, pe lângă activitățile curente pe care trebuie să le îndepliniți, ramâneți unul din pilonii pe care ne sprijinim.

Îi mulțumesc domnului colonel Florin Furnea și tuturor jandarmilor bistrițeni!”, a transmis prefectul Stelian Dolha. 


 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5