Pregătiri pentru sezonul rece, la Năsăud. A fost parafat contractul pentru deszăpezire

Primarul Mircea Romocea a semnat contractul de servicii de deszăpezire în oraşul Năsăud și localitățile aparținătoare Lușca și Liviu Rebreanu, în sezonul rece 2017-2018, în urma procedurii de achiziţie publică, cu SC „GIRONIC STAR COM” S.R.L. Rebra.

Potrivit documentului postat pe site-ul Primăriei Năsăud, preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, este în limita sumei de 131.000 lei, la care se adaugă TVA. Executarea contractului începe la data primirii solicitării scrise din partea beneficiarului şi se  termină la data de 31.03.2018.  În cazul în care condițiile meteorologice fac posibilă încetarea contractului înainte de data limită de 31.03.2018, beneficiarul va transmite o comunicare scrisă prestatorului cu privire la încetarea contractului de servicii.    

Prestatorul va asigura cantitatea de material antiderapant necesară pentru asigurarea condiţiilor normale de circulație în orașul Năsăud și în localitățile aparținătoare Lușca și Liviu Rebreanu.

         Prin contract au fost stabilite tarifele orare pentru ora de funcționare utilaje și ora de mobilizare, respectiv prețul materialului antiderapant.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]