Preotul Spitalului Judeţean, cercetat disciplinar

Managerul SJU Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, a anunţat că preotul care slujeşte la unitatea spitalicească, pe str. Gen. Grigore Bălan, este cercetat disciplinar, în urma sesizării unui medic de la secţia de Neurologie.

          „Preotul, însoţit de un aparţinător al unui pacient a urcat pe secţie, ca să facă ceva. Pacientul nu era în stare terminală, nu era neapărată nevoie de asistenţă religioasă. Şi pe partea asta a preoţilor am prevăzut proceduri speciale, şi ei trebuie să le respecte. Este motivul pentru care am cerut Serviciului de Resurse umane să deschidă o anchetă disciplinară prin intermediul Comisiei de disciplină, iar în momentul în care acesta se va întruni, preotul va fi citat”, a explicat Lazany.

          Se pare că cei doi au urcat duminică, 21 iunie,  la secţia de Neurologie cu liftul, în contextul în care paza este asigurată la scări, iar de la poartă se invocă faptul că se merge la Urgenţe.

          Din fericire, acel pacient nu era confirmat cu CoVid-19, fiind testat la nivelul spitalului, conform procedurii aplicate de SJU Bistriţa.

      

Comentarii

24/06/20 13:27
Wersly

Acest,,nimic”se anchetează, dar faptul că iar se ia șpagă la Spitalul Județean -cum spune consilierul Coman S. nu se anchetează?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5