Preşedintele C. J., Radu Moldovan, alături de primarii Nicolae Moldovan şi Doru Crișan, întâlnire, la Berlin, cu ambasadorul Emil Hurezeanu. Încă un pas concret în promovarea județului în Europa!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, alături de primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, şi primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan,  au fost primiţi de Ambasadorul României în Republica Federală Germania, Excelența Sa Emil Hurezeanu. Întâlnirea de lucru vine în contextul participării unei delegaţii bistriţene la ITB Berlin, unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din domeniul turismului.

„Încă un pas concret în promovarea județului Bistrița-Năsăud în Europa! (...) Am stabilit împreună cu Domnia Sa organizarea în parteneriat cu Ambasada României în RF Germania a unei misiuni economice și de promovare a județului Bistrița-Năsăud și a altor județe din Regiunea de Nord-Vest a țării.

Alături de nota de promovare turistică ne propunem și o importantă componentă economică prin întâlniri de lucru între mediul de afaceri local și oficiali de rang înalt și reprezentanți ai mediului de afaceri german”, precizează preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Preşedintele CJ BN a menţionat că a rămas impresionat de faptul că ambasadorul Emil Hurezeanu cunoaște multe lucruri despre județul nostru,  arătându-se deschis în promovarea lor la cel mai înalt nivel în Germania.

„Istoria județului Bistrița-Năsăud este legată de cea a poporului german de multe secole, având beneficii de ambele părți. Îmi doresc ca această colaborare să se dezvolte și îi mulțumesc Excelenței Sale, domnului ambasador Hurezeanu, pentru faptul că este un partener în promovarea județului Bistrița-Năsăud”, menţionează Radu Moldovan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]