Preşedintele CJ, Radu Moldovan: Vă invităm în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, locul de poveste, pe care o să-l porți mereu în suflet!

Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud este mereu deschisă, iar cei ce ne trec pragul vor fi întâmpinați de o zestre culturală prețioasă, vor admira peisajele de basm de-a lungul drumului care unește, Via Transilvanica, se vor delecta cu gustul bucatelor tradiționale, vor descoperi creativitatea transpusă în produse meșteșugărești inedite, vor trăi tradițiile românești autentice, păstrate cu sfințenie în locuri în care timpul a încremenit, parcă fascinat de mituri. Și asta nu e tot!
Prezenți la primul Târg Virtual de Turism, Poarta Transilvaniei este deschisă astăzi cu o parte din locurile musai de vizitat.
Vă invităm în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, locul de poveste, pe care o să-l porți mereu în suflet, de-i treci pragul, transmite preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
***
Cu o prezență constantă la edițiile derulate în anii trecuți, județul Bistrița-Năsăud s-a adaptat formatului Târgului virtual de Turism al României și prezintă 4 povești menite să-i convingă pe vizitatorii standului online, că e musai să descopere ”Locul unde începe povestea…”.

Astfel, Poarta Transilvaniei prezintă în fiecare zi a târgului, o poveste:

vineri, 19 februarie: Povestea locurilor musai de vizitat
sâmbătă, 20 februarie: Povestea drumului care unește Via Transilvanica
duminică, 21 februarie: Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei.
Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud este mereu deschisă și cei ce ne trec pragul vor fi întâmpinați de o zestre culturală prețioasă, vor admira peisajele de basm de-a lungul drumului care unește, se vor delecta cu gustul bucatelor tradiționale, cu licori magice și vinuri împărătești, vor descoperi creativitatea transpusă în produse meșteșugărești inedite și colorate, vor trăi tradițiile românești autentice, păstrate cu sfințenie în locuri în care timpul a încremenit, fascinat de mituri.

Județul nostru este reprezentat la Târgul de Turism al României, de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin ADI Turism Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Tășuleasa Social, Asociația Mocănița Transilvaniei, Asociația Produs în Bistrița-Năsăud și extensia Bistrița a Universității Babeș-Bolyai Cluj, specializarea Geografia Turismului.

Ediția virtuală a Târgului de Turism al României (TTRVirtual2021) este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Intră pe www.targuldeturism.ro în perioada 18 – 21 februarie, între orele 10:00 și 18:00 și vino-n Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud – Locul unde începe povestea… .

Comentarii

19/02/21 14:25
Remus

Târgul de Turism organizat de Romexpo, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a României se desfăsoară de două ori pe an, în cadrul edițiilor de primăvară și toamnă. Fiecare ediție transformă Centrul Expozițional din Bucuresti într-un spațiu reprezentativ pentru domeniul turismului unde cele mai importante companii din România și din străinătate se întâlnesc sub acelasi acoperiș, cu oferte dincele mai variate de la produse meșteșugărești inedite la gustul bucatelor tradiționale completate cu elemente din cultura populară.
Din cauza pandemiei de COVID-19, din acest an a târgului de turism al României va fi deschisă vizitatorilor în format virtual.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5