Preşedintele Consiliului Judeţean Radu Moldovan: Pregătim o nouă etapă în dezvoltarea sistemului medical din județ

Pregătim o nouă etapă în dezvoltarea sistemului medical din județul Bistrița-Năsăud: Clinică specializată în neurochirurgie, cardiologie intervențională și gastroenterologie intervențională!
Vreau ca împreună cu colegii mei de la Spitalul Județean să reamenajăm întreaga curte interioară și să creem această oportunitate pentru intervenții chirurgicale care în momentul de față se fac doar în marile centre medicale! Nu vom face transplant sau alte intervenții complexe, dar vom putea rezolva problema infarctului miocardic prin montarea de stent-uri, de exemplu.
Din punct de vedere al neurochirugiei îl avem deja pe medicul Andrei Farcaș-Rotariu care face ”minuni” și a fost demarată procedura de scoatere la concurs pentru încă doi medici neurochirurgi. La nivel de gastroenterologie deja avem trei medici, dr. Andrei Vârciu, dr. Florina Dolha și dr. Simona Martura, iar pentru cardiologie intervențională vom trimite la specializare un medic și vom angaja încă unul.
Imediat ce vom avea proiectul și primele schițe, vom demara procedurile pentru achiziție publică!
Oamenii din Bistrița-Năsăud merită condiții și servicii medicale la cele mai înalte standarde! Prin aceste proiecte și investiții facem pași concreți înspre ele!
Preşedintele Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]