Preşedintele Moldovan, la şcoală: Peste două săptămâni se vor finaliza lucrările la Piatra Fântânele

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, alături de primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Şut, de inspectorul şcolar general Camelia Tabără şi inspectorul pentru invăţământul primar Smaranda Florian au verificat stadul de execuţie a lucrăriloe de reabilitare a şcolii din Piatra Fântânele.

"Astăzi mi-am început ziua într-un mod foarte plăcut alături de niște copilași minunați de la Piatra Fântânele! Am primit asigurări din partea constructorului că în aproximativ două săptămâni, copilașii vor putea să învețe în școala modernizată. Mă bucur că domnul primar Vasile Șut alături de oameni cu suflet mare de aici au găsit o locație foarte frumoasă în care copilașii urmează cursurile până la terminarea lucrărilor! Felicitări domnului primar Vasile Șut pentru interesul acordat educației și comunității frumoase de aici, pentru că știe să fie unită!", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Proiectul de reabilitare şi modernizare a şcolii şi grădiniţei din Piatra Fântânele, în valoare de aproxumativ 100.000 euro, este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, de Ministerul Dezvoltării Regionale. Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]