Președintele PSD, Marcel Ciolacu:Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri!

În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.
Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri.- Marcel Ciolacu
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

15/11/20 12:06
Gavrilă N. Moldovan

Ce legătură are coada vacii cu ștampila primăriei? Orice minune ține trei zile. Regretele sunt tardive pentru tragedia de la Piatra Neamț. Mortul de la groapă nu se mai întoarce. Foarte bine că v-ați luat o perioadă de doliu. Mai lăsați-vă o rezervă de jelanie și după 6 decembrie... Să auzim numai de bine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5