Preşedintele Radu Moldovan, alături de ministrul Turismului şi fostul vicepremier Vasile Dâncu, îndeamnă turiştii să descopere Bistrița-Năsăud!

Ţinutul Bistriţei şi al Năsăudului este promovat, în premieră, la Târgul de Turism al României, găzduit de Romexpo, în perioada 16-19 februarie.

Lucruri, obiceiuri și locuri cu care orice bistrițean se mândrește au ajuns astăzi la cel mai important târg de turism al României din anul 2017! De la mândrele straie din Ținutul Năsăudului, pălinca cu mărgele de la Salva sau clopul cu pană de păun și până la misterul medieval al Ținutului Contelui Dracula și la mândra Cetate a Bistriței, toate pot fi admirate până la finalul acestei săptămâni la Pavilionul Expozițional Romexpo din București”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prezent la deschiderea oficială a Târgului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud menţionează că a avut bucuria ca, alături de cei mai importanți operatori naționali din turism, standul judeţului Bistriţa-Năsăud să fie vizitat de "prieteni care au susținut și susțin dezvoltarea turismului din județul Bistrița-Năsăud,  Mircea Dobre, ministrul Turismului, şi Vasile Sebastian Dâncu, fost viceprim-ministru".

Astfel, judeţul Bistriţa-Năsăud este reprezentat preşedintele Emil Radu Moldovan, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, Vasile Bar, viceprimarul municipiului Bistrița - Cristian Niculae, primarul comunei Prundu Bârgăului - Doru Crişan, directorul executiv Răzvan Cerceja al ADI Turism în Bistriţa-Năsăud, Gabi Onul (Primăria Năsăud), creatoarea populară Virginia Linul, Asociaţia Turist în Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, pentru a da o culoare specifică, un mic grup de dansatori şi instrumentişti de la Ansamblul Profesionist "Dor Românesc" susţine minispectacole la standul judeţului nostru.

Agenții de turism, tour-operatori, organizații și asociații de turism naționale, regionale și internaționale, ghizi de turism, jurnaliști și bloggeri de turism, artiști și fotografi vor fi prezenți la Târgul de Turism al României 2017. Expozanții își vor promova ofertele și serviciile, animând cele șase pavilioane.  Vizitatorii vor avea acces la sute de oferte speciale pentru turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, turism de aventură, sejururi, croaziere sau vacanțe în destinații exotice.

Anul acesta, Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a RomânieiANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Antrec Romania – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.


test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]