Președintele Radu Moldovan: Demers comun pentru ca drumurile expres să fie finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, în calitate de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, a propus transmiterea unei adrese comune din partea tuturor celor 24 de membri ai forului, astfel ca drumurile expres să fie prinse la finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre cei care și-a arătat deja susținerea pentru acest demers.

"Drumurile expres din Regiunea de Nord-Vest, printre care și cel dintre Bistrița și Cluj, sunt o componentă strategică extrem de importantă și trebuie să facem toate demersurile pentru ca acestea să rămână cuprinse în Planul Național de Redresare și Reziliență. Ca urmare a discuției din cadrul ședinței Consiliului pentru Dezvoltare Regională N-V și ca președinte al acestuia, am propus realizarea unei adrese comune din partea tuturor celor 24 de membri ai CDR N-V, pentru ca drumurile expres să se transforme din proiect, în realitate. Mulțumesc dnului Ppimar Emil Boc și dnului director Ggneral al ADR NV, Marcel Boloș, pentru colaborare și susținerea pentru dezvoltarea regiunii noastre.
Astfel de proiecte importante trebuie să aducă toate forțele politice, indiferent de culoare, la aceeași masă și să conlucreze pentru oameni și dezvoltare.
Continuăm munca!", transmite președintele Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5