Preşedintele Radu Moldovan: Ioan Oltean să nu se mai uite după gagici, ci după şantierele judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a răspuns, în cadrul unei conferinţe de presă, acuzelor aduse de liderul PDL, Ioan Oltean, despre (in)activitatea CJ. La insistenţele “unor apropiaţi”, Moldovan a vrut să-i transmită câteva gânduri deputatului democrat-liberal, nu înainte de a-i ura “multă sănătate şi fericire pe banii publici ai oamenilor, într-un loc pe care îl ocupă nemeritat”.

Dacă tot vorbeşte de demisii, este primul care ar trebui să demisioneze, pentru că el nu a fost ales în Colegiul 3, ci Alexandrui Pugna. De drept, deputatul Colegiului 3 este Alexandru Pugna, care a lucrat în sprijinul oamenilor din judeţ, iar domnul Oltean mănâncă banii contribuabilului, ca să mai poată face vinerea conferinţă de presă şi să mintă cu neruşinare, şi am proprietatea termenilor, vizavi de ceea ce se întâmplă în judeţ.

Nu m-am lăudat şi nu o voi face niciodată cu ceea ce au făcut primarii din Bistriţa-Năsăud. Nu am să ratez ocazia să-i laud pe cei meritorii, care sunt în majoritate covărşitoare. Cred că judeţul Bistriţa-Năsăud are cei mai buni primari din ţară, în marea lor majoritate. Sunt şi împiedicaţi, dar noroc că sunt prea puţini. În momentul de faţă, datorită acestor primari, care sunt sprijiniţi şi de Consiliul Judeţean, şi de Prefectură, şi de instituţiile deconcentrate, în judeţul nostru, în 51 comune, trei oraşe şi în municipiul Bistriţa se derulează aproximativ 110 proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 200 milioane euro. Asta doar pentru a înţelege cetăţenii vizavi de lipsa şantierelor de care pomenea dl. Oltean.  

Sigur, dacă el se gândeşte la blonde când circulă cu maşina prin judeţ şi nu se uită în stânga şi în dreapta, ar trebui totuşi să nu mai nege evidenţe, pentru că este ridicol de-a dreptul.

Mi-am propus să nu mai vorbesc de el în veci pururi amin, dar mi-au cerut prea mulţi oameni, şi în mod direct şi pe alte căi, să spun cum stau lucrurile.

Ca să înţeleagă dl. Oltean, datorită primarilor în judeţ sunt şantiere de 200 milioane euro, pe lângă proiectele derulate de către Consiliul Judeţean. De exemplu, pe lângă Masterplanul de apă şi canalizare de 80 milioane euro. De nu e meritul lui Radu Moldovan, e meritul oamenilor care lucrează în administraţie, în special al primarilor care merită toate felicitările.

El ar trebui să-şi pună nişte ochelari de cal, pentru că nu vede. Să nu se mai uite după gagici în stânga, în dreapta, ci să se uite la şantierele judeţului. Sper să fie ultima dată când vorbim despre Ioan Oltean care mănâncă banii publici în mod imoral şi reprezintă cetăţenii în condiţiile în care nu a fost ales Să se gândească la diferenţa dintre aproximativ 70.000 voturi care le-a luat Radu Moldovan şi cele 7.000 ale lui. Să se gândească foarte serios la ce cred cetăţenii despre mine şi ce cred despre el”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5