Preşedintele USR BN, Lorand Toth, şi deputatul Cristina Iurişniţi, la RAAL: Vă aşteptăm în număr cât mai mare la vot!

Astăzi, echipa USR-PLUS, alături de Președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth și

au făcut o vizită în Fabrica de Radiatoare RAAL Prundu Bârgăului, care este unul dintre brand-urile de renume ale comunei Prundu Bârgăului și județului Bistrița-Năsăud.

Ne-am bucurat să stăm de vorbă cu oamenii muncitori de aici, întrucât pentru noi, fiecare întâlnire fiecare discuție și fiecare sfat primit de la oameni, ne face să fim mai încrezători că proiectele și obiectivele noastre sunt pentru nevoile cetățenilor.
Au mai rămas mai puțin de trei zile până la alegerile locale, cele mai importante alegeri electorale, care vor avea un impact foarte mare asupra viitorului nostru. Noi vă așteptăm în număr cât mai mare duminică, 27 septembrie 2020, la vot... poziția 4 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local al Municipiului Bistrița și poziția 8 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5