alp
 

Prezentare proiect înființare livadă de nuci. Vezi unde !

În data de 16 August 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Casei de Cultură Liviu Rebreanu din Năsăud, o firmă din Târgu Mureș, va prezenta celor interesați modalități de înființare a unei livezi de nuci. Vă redăm mai jos comunicatul emis de cei de la Nucifera Regia:

„Nucifera Regia vă invită în data de 16 august 2017 începând cu ora 10:00 în cadrul Casei de Cultură a orașului Năsăud jud. Bistrița-Năsăud, la prezentarea proiectului de înființare a unei livezi.
Proiectul presupune înființarea unei livezi de nuc altoit din soiuri românești. Investițiile în livezi de nuc sunt considerate sigure, în condițiile în care cererea mondială se situează mult peste valoarea ofertei, iar prețul de vânzare a 3 kg de nucă este echivalent cu 1 gram de aur. Printre proprietățile extraordinare ale nucului se numără și faptul că este printre puținii pomi fructiferi utilizați în întregime, la scară largă, de la frunze și până la rădăcină, în numeroase domenii. Desigur este o investiție pe termen lung, de pe urmele căruia vor beneficia și generațiile următoare.
Societatea nostră, Nucifere Regia, vine în sprijinul celor care intenționează să pună bazele unui astfel de proiect, încă din faza incipientă prin consultanță înainte înființării livezii dar și pe parcurs printr-un program de mentenanță, ca mai apoi să vă asigurăm și piața de desfacere, din momentul intrării pe rod a livezii.
Am strâns alături de noi cea mai experimentată echipă de cercetători în acest domeniu: ingineri și pomicultori, specialiști în cultura nucului și am pus bazele Nucifere Regia. Am construit la Târgu-Mureș, în centrul țării, într-o zonă geografică ușor accesibilă din orice colț al țării, una dintre cele mai mari pepiniere din Romania, sere de sădire și dezvoltare celor mai bune soiuri românești de nucă, atent selecționate, conforme normelor europene în vigoare”.

Intrarea este liberă!

www.nucifereregia.ro

Sursa: Facebook Nuciferia Regia

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]