Prima sesiune din 2014 pentru cereri de proiecte în “Ţinutul Haiducilor” expiră la jumătatea lui martie

14 martie este termenul limită până la care se mai pot depune cereri de proiecte în ”Ținutul Haiducilor”, în cadrul primei sesiuni din 2014. Grupul de Acţiune Locală le aşteaptă la sediul din oraşul Beclean, zona de agrement de la Figa, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 - 16.00. Cerinţele de conformitate şi eligibilitate,, informaţiile legate de documentaţie, ghidul solicitantului şi măsurile finanţate prin Planul de Dezvoltare Locală pot fi consultate la Figa sau pe internet la adresele www.galtinutulhaiducilor.ro, www.madr.ro, www.apdrp.ro.
Asociația Grupul de Acțiune Local (GAL) Ținutul Haiducilor cu sediul în orașul Beclean promovează proiectul “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândire de competențe și animarea teritoriului” finanțat prin FEADR, Axa 4 LEADER din PNDR 2007-2103, sub-Măsura 431.2, în baza contractului de finanţare C431.2021260658155, încheiat la data de 09.04.2013. Obiectivul constă în implementarea Planului de Dezvoltare Locală propus pentru Microregiunea “Ținutul Haiducilor”. Asociaţia Grup de Acţiune Locală ”Ținutul Haiducilor” îndeamnă potențialii beneficiari să solicite informații în vederea pregătirii proiectelor.

GAL “Ținutul Haiducilor” este o asociație non-profit, care reunește în componența sa 61 de parteneri publici și privați, precum și din sectorul asociativ. Teritoriul GAL-ului este identificat în Regiunea de Nord-Vest, în judeţul Bistrița-Năsăud, fiind format din 13 comune: Târlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Uriu, Zagra, Negrilești, Petru Rareș, Chiuza, Runcu Salvei, Ciceu Giurgești, Ciceu-Mihăiești, Braniștea, Cuzdrioara (județul Cluj) și orașul Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]