"Primăria" Beclean a rămas “No Comment” în fața “Transilvaniei”

Organizatorul celui mai mare eveniment fotbalistic beclenar a pierdut, de “Zilele orașului”, cupa destinată celor mai buni jucători cu balonul rotund din localitate. Primăria, căci despre echipa din care n-a lipsit nicio partidă edilul Nicolae Moldovan este vorba, s-a clasat pe locul al treilea la finalul competiției din care n-au lipsit binecunoscutele orgolii iscate an de an, în teritoriu, în jurul sportului rege. Fotbaliștii administrației publice locale au câștigat, însă, finala mică, în fața celor de la “Sandy Cola”, cu scorul categoric de 5–2. Întâietatea le-a aparținut formațiilor “Transilvania”, prima poziționată, și “No Comment”, a doua. Cu anvergură orășenească, dar ecouri teritoriale în concurență cu cele stârnite aici de Campionatul Mondial, Cupa Becleanului la Fotbal și-a desemnat campionii în prezența ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a senatorului Ioan Deneș și a primul gospodar din Năsăud, Mircea Romocea, invitați de către “Nicu”, primarul-jucător, să se bucure împreună de atmosfera amicală, sportivă și jovială creată, ca de obicei, în jurul evenimentului.
Parcursul concursului a fost unul frumos și solicitant, cu meciuri disputate timp de trei zile călduroase. Totul a început cu cele două grupe a câte trei echipe - “Transilvania”, “No Comment”, “Poliția”, pe de o parte, “Primăria”, “Sandy Cola” și “Figa”, pe de altă parte - din care s-au calificat primele două clasate. Încă de la acest nivel, “Transilvania” a “bătut” tot ce se putea, evidențiindu-se cu 14 la 4 în fața “Poliției” și cu 5 la 3 înaintea celor de la “No Comment”. Perdantele s-au duelat între ele, astfel că “No Comment” s-a impus în fața “Poliției” cu 8 la 4. În cealaltă grupă, “Sandy Cola” și-a adjudecat meciurile cu “Figa”, scor 7 la 3, și cu “Primăria”, rezultat 5-3. Disputa dintre învinse a trimis în semifinale echipa “Primăriei”, care s-a impus în fața jucătorilor de la “Figa” cu 2 la 1.
Etapa meciurilor disputate în sistem eliminatoriu a adus față în față “Transilvania” și “Primăria” – scor 8-3 – “No Comment” și “Sandy Cola” – 3-0. În urma acestor rezultate, “Primăria” și “Sandy Cola” și-au disputat locul al treilea, obținut de organizatori cu scorul de 5 la 2, în timp ce pentru locul întâi s-au luptat, în finală, “Transilvania” și “No Comment”, scor 5-3.
Cei mai buni au primit cupe și diplome, spre bucuria câștigătorilor și a învinșilor, pentru că dincolo de mândriile sportive, bucuria jocului împreună și a relațiilor fair-play a fost a tuturor.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]