Primăria Bistriţa a sărbătorit seniorii municipiului la Restaurant Mya. Premii pentru Nunta de Aur

Și anul acesta, pentru a marca Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an la 1 Octombrie, Primăria Municipiului Bistrița a organizat o festivitate de premiere a cuplurilor care au șansa de a aniversa 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul a avut loc la Restaurant Mya şi a fost presărat cu meniu ales, dar şi cu muzică bună cu ansamblul Cununa de pe Someş.
Primarul Ovidiu Crețu a înmâmat diplomele care reflectă prețuirea și stima care li se arată, fiind exemple demne de urmat !
"O viață petrecută împreună, la bine și la greu, la bucurie și la necaz, cu momente de fericire și cu greutăți, cu satisfacții, reușite dar și inevitabile dezamăgiri și toate acestea timp de o jumătate de veac ! Felicitări tuturor celor cărora Bunul Dumnezeu le-a dat această mare bucurie ! Fie ca viața lor să fie și in anii ce urmează plină de sănătate, fericire și iubire, inspirându-ne pe toți cu înțelepciunea lor !La mulți ani, tuturor vârstnicilor" transmite viceprimarul Cristian Niculae, prezent la eveniment.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]