Primăria Ilva Mică anunţă termenele în care se pot face modificări în Registrul Agricol!

Primăria Ilva Mică a dat publicităţii un anunţ de informare a cerăţenilor cu privire la termenele la care se pot face modificări în Registrul Agricol.

         Astfel, în perioada 5 ianuarie-1 martie a.c., se pot face modificări privind datele anuale despre membrii gospodăriei, terenurile aflate în proprietate şi cel pe care îl utilizează, clădirile cu destinaţie de locuinţă, construcţiile-anexă şi mijloacele de transport cu tracţiune mecanică sau animală, maşinile, utilaje şi instalaţiile pentru agricultură şi silvicultură, efectivele de animale existente în gospodărie/unitatea cu personalitate juridică la începutul fiecărui an, precum şi modificările survenite în timpul anului precedent la afectivele de animale pe care le deţin, ca urmare a vânzării-cumpărării, a produşilor obţinuţi, a morţii sau a sacrificării animalelor ori a altor intrări-ieşiri.

         De asemenea, în perioada 1-31 mai, se pot face modificări la datele cu privire la modul de folosinţă a terenului, suprafeţele cultivate, numărul pomilor. Persoanele fizice şi juridice au obligaţia să declare datele pentru a fi înscrise în Registrul Agricol şi în afara acestor intervale, în cazul în care au intervenit modificări în proprietate, în termen de 30 de zile.

         În cazul în care persoanele fizice şi juridice nu fac declaraţiile la termenele prevăzute, se consideră că nu au intervenit niciun fel de modificări, fapt pentru care în Registrul Agricol se raportează din oficiu datele din anul precedent, cu menţiunea “report din oficiu” la rubrica “semnătura declarantului”, explică primarul Aurel Horea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5