Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie!

Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020, având în vedere prevederile Ordinului 3936/12.06.2020, privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, Ordin comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii și Protecției Sociale. 

În conformitate cu prevederile acestui act normativ au fost luate toate măsurile necesare pentru derularea în cele mai bune condiții a acestei activități. În condițiile impuse grupele vor fi organizate astfel în cât să nu depășească numărul de 8 copii / grupă iar numărul total de copii în cele două creșe va fi de maxim 50.

         "În intervalul 22 – 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail [email protected], precum și o declarație pe proprie răspundere, conform unui model oferit de Direcția Municipală de Sănătate. După analiza solicitărilor vor fi comunicate solicitanților rezultatele astfel încât începând cu data de 1 iulie 2020 să poată fi reluată activitatea în cele două creșe. Prioritatea de înscriere va fi conform principiului  - primul venit primul servit, înscrierea se consideră efectuată la depunerea cererii și a declarației pe proprie răspundere", a transmis primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5