Primarul Alexandru Anca (Ilva Mare): Facem demersuri pentru Staţia de epurare şi canalizare

Ilva Mare este ocomună cu oameni harnici şi cu mari ambiţii de modernizare şi europenizare, condusă cu competenţă de către primarul Alexandru Anca şi Consiliul Local.
Edilul localităţii ne-a prezentat, succint, preocupările privind finalizarea de proiecte, cât şi planul de investiţii, depunerea de noi proiecte, cu accesare de fonduri europene. „Facem demersuri pentru a obţine toate autorizaţiile şi avizele necesare în vederea dării în funcţiune a sistemului de canalizare şi a Staţiei de Epurare a apelor uzate.
Pregătim ultima tranşă, pe Măsura 322, privind canalizarea, modernizare drumuri şi extindere reţele de apă potabilă pentru a acoperi teritoriul comunei în cadrul Proiectului Integrat în valoare de 2,5 milioane euro.
Continuăm lucrările la Cadastrul General al comunei Ilva Mare, concentrându-ne forţele şi personalul pentru a finaliza cât mai repede acest obiectiv.
Suntem pregătiţi şi avem două proiecte pentru a le depune spre aprobare şi finanţare privind modernizarea de drumuri. Un alt proiect constă în modernizarea unei şcoli, care a fost închisă, din lipsă de elevi şi transformarea ei în after-school.
La Ilva Mare se munceşte, preocupările sunt pe măsură pentru europenizarea localităţii şi creşterea nivelului de trai.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]