Primarul Doru Crişan, 40 de primăveri

Astăzi unul dintre cei mai tineri, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi primari ai judeţului, Doru Crişan, este în ceas aniversar. Numai odată împlineşte omul 40 de ani.
Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului, este un om muncitor şi hotărât să realizeze lucruri bune pentru comunitate.
Doru Toader Crişan, a fost ales de electorat, încă din primul tur, în funcţia de primar al unei comune importante, cu extinderea şi complexitatea egale unui centru urban. Provenit din mediul privat, unde prin hărnicia sa a dat dovada unor importante realizări, primarul a început din luna iunie 2012, o muncă grea şi plină de obstacole neprevăzute, multe datorate situaţiei generale de criză, dar pentru care s-au căutat soluţiile potrivite.
Doru Crişan s-a pus de la început pe treabă, analizând starea lucrurilor şi căutând realizarea principalelor proiecte începute, găsind suportul financiar necesar pentru cele prioritare şi realizarea lor, în scopul îmbunătăţirii situaţiei social - economice a comunei. Prundul începe să arate ca un adevărat orăşel.
Primarul a postat azi pe o reţea de socializare fotografii cu el, frumoasa soţie Daniela Ioana şi micuţul Lucas, din excursia pe care o face în aceste zile ".La multi ani, batranelul meu iubit!!" a postat soţia pe facebook.
În zi aniversară, la 40 de ani, redacţia „Răsunetul" adresează cele mai sincere gânduri de sănătate, fericire şi împliniri pentru domnul primar Doru Toader Crişan. Multă putere de muncă pentru proiectele frumoase pe care le aveţi, bucurii pe măsură şi putere de la Cel de Sus.
La mulţi ani!

Comentarii

15/03/14 17:47
Fam. Pop Stefan...

Urări speciale de fericire ,sănătete maximă ție și distinsei tale familii la aniversarea celor 40 de ani de viață. Ne bucurăm că Dumnezeu te-a învrednicit pe tine și pe admirabila ta soție Daniela- Ioana să aveți marea bucurie a vieții, pe micul și frumosul Lucas,de care vă dorim să vă bucurați împreună întru MULȚI ȘI FERICIȚI ANI !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5