Primarul Ioan Mate: Vom asigura măşti pentru elevii din Sânmihaiu de Câmpie. Naveta celor peste 60 de copii, în condiţii de siguranţă

Primarul Ioan Mate, alături de directorul şcolii din Sânmihaiu de Câmpie, prof. Ana Moldovan,  s-au întâlnit ieri cu reprezentanţi ai părinţilor din localitate, dar şi a celor din Jimbor (comuna Chiochiş) şi din localitatea Miceştii de Câmpie, pentru a discuta despre revenirea elevilor la cursuri.

          „Primăria Sânmihaiu de Câmpie va asigura măşti pentru copii. Pentru prima lună avem deja asigurat stocul şi vom aloca fonduri şcolii pentru a achiziţiona măşti până-n luna decembrie, după categorii de vârstă. De asemenea, va fi completat stocul de dezinfectant. Noi avem în jur de 130 de elevi, dintre care 60 sunt navetişti, astfel că a trebuit să luăm măsuri suplimentare şi pentru asigurarea navetei în condiţii de siguranţă”, ne-a explicat primarul Ioan Mate.

          Potrivit acestuia, elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-IV vor începe cursurile la ora 9, iar elevii din ciclul gimnazial la ora 8. Practic, elevii nu se vor întâlni nici la navetă, nici în pauze. Şcoala are patru intrări, vor fi circuite speciale pentru ciclul primar şi ciclul gimnazial.

          „Le-am cerut părinţilor să aibă şi ei grijă de copii, aşa cum avem şi noi. Le vom asigura măşti inclusiv pe mijlocul de transport, plus dezinfectant. Sperăm ca totul să se desfăşoare cu bine. Noi, de altfel, nu am avut niciun caz, chiar dacă figurăm cu unul şi sperăm aşa să rămână şi în continuare”, ne-a declarat Ioan Mate.

          Autorităţile locale din Sânmihaiu de Câmpie au început şi distribuirea măştilor venite de la Guvern pentru persoane din categorii defavorizate. Este vorba despre 32 de persoane care s-au încadrat în a primi 50 de măşti de protecţie, pentru două luni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5