Primarul Ioan Szabo l-a ajutat pe Moş Crăciun să ajungă la peste 1300 de copii din comuna Şanţ

         Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria şi Consiliul Local Şanţ au pregătit şănţenilor o surpriză care să îi ducă în spiritul sărbătorilor. Astfel că, în ciuda gerului de afară, sute de copii de toate vârstele, însoţiţi de părinţi şi bunici, s-au adunat, duminică, în parcarea Centrului Cultural „Iustin Sohorca” din Şanţ pentru a se bucura de venirea lui Moş Crăciun.

         Peste 1300 de pacheţele a adus în tolbă Moşul cel generos, împreună cu ajutoarele lui, şi pentru ca sărbătoarea să fie completă, colindătorii şi-au făcut şi ei apariţia. Elevii Şcolii Gimnaziale „Enea Grapini”, pregătiţi de profesorul Dănuţ Filipoi şi părintele Vasile Ureche, împreună cu solişti locali Viorica Hojda, Lucreţia Pomohaci şi Dănuţ Filipoi, soliști care fac parte din Ansamblul „Izvorul Someșului” au adus, prin colindele lor, bucuria Naşterii Mântuitorului.

Primarul comunei Șanț, inginerul Ioan Szabo, le-a transmis, ca de obicei şănţenilor lui dragi, gânduri din suflet: „Vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat de fiecare dată și vă doresc multă sănătate și înțelepciune. Fie ca bucuria din câmpia Betleemului să intre în casele dumneavoastră și, prin tot ceea ce vom face, prin înțelegere, prin dragoste, să dăm dovadă de maturitate și să dăm dovadă că suntem o comunitate unită, în care ne dorim lucruri minunate. Și ne dorim ca numele comunității noastre să meargă departe. Eu vă mulțumesc încă o dată și vă doresc multă sănătate și bucurii. La Mulți Ani!”. Din partea Consiliului Judeţean, sărbătoarea Şanţului a fost onorată cu prezenţa de arhitectul-şef al judeţului, Radu Săplăcan, care a transmis mesajul preşedintelui Emil Radu Moldovan pentru toţi cei prezenţi.

         Sărbătoarea a continuat cu un extraordinar recital de colinde şi nu numai al Andradei Bârsăuan, împreună cu Lazăr Arman şi formaţia pe care o conduce. Ca în fiecare an, sărbătoarea s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5