Primarul Ioan Tiberiu Cămărăşan din Silivaşu de Câmpie: „Marşăm pe finalizarea a două proiecte, dar avem nevoie acută de bani”

O comună în plină modernizare, în stil european, cu oameni harnici şi doritori de progres şi creşterea nivelului de trai, în care sunt implicaţi factorii de decizie şi aleşii locali.
Astfel, edilul localităţii Silivaşu de Câmpie, primarul Ioan Tiberiu Cămărăşan, cel care se angrenează în rezolvarea problemelor comunităţii, împreună cu cei din Consiliul Local, ne-a precizat obiectivele ţintă la care se acţionează: „S-a terminat Proiectul tehnic, urmează licitaţia pentru execuţie care va desemna constructorul în vederea demarării lucrărilor la O.U.G. nr. 28 privitor la modernizarea drumurilor de interes local, respectiv, asfaltarea a 4500 m de drumuri comunale.
În paralel cu acest proiect, ne străduim şi ne zbatem să finalizăm proiectul pe Măsura 322, cu bani europeni, prin care s-au realizat reţeaua de canalizare, extindere reţea de apă potabilă, asfaltare drumuri şi reabilitarea Căminului Cultural în Silivaşu de Câmpie.
La acest proiect se lucrează într-un ritm foarte lent, firma care execută lucrările fiind în insolvenţă şi vom avea o întâlnire cu factorii de răspundere la acest proiect pentru a alege soluţia cea mai bună în vederea finalizării proiectului, acesta fiind executat în proporţie de 65%.
Avem nevoie acută de bani pentru a realiza şi finaliza lucrările demarate şi să atacăm alte proiecte.
Reparaţiile curente şi igienizarea şcolilor sunt în grafic, se lucrează, se finalizează în termen.
Curăţenia şi înfrumuseţarea comunei se realizează cu cei care se încadrează la Legea 416, vom demara, împreună cu viceprimarul, o amplă acţiune, în luna august, de curăţare a şanţurilor şi a cursului de apă”.
La Silivaşu de Câmpie se munceşte şi destinele comunei sunt pe mâini bune.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]