Primarul Ioan Turc: Lucrările de pe strada General Grigore Bălan în proiectul Linia Verde, în ritm susținut!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a evaluat stadiul execuției lucrărilor de pe str. General Grigore Bălan, incluse în proiectul cu finanțare europeană Linia Verde.
"Lucrările începute pe strada General Grigore Bălan în proiectul Linia Verde se desfășoară în ritm susținut, tronsonul cuprins între sensurile giratorii de pe străzile Bistricioarei și Petre Ispirescu fiind decopertat integral.
Executantul MIS Grup a așternut strat de formă și strat de balast pe primul sens de circulație, se compactează și, în funcție de cum ies probele (cel mai probabil, luni), se așterne piatra spartă. Pe al doilea sens de circulație, se execută săpătură la cotă cu finalizare luni, iar de marți se intră la stratul de formă.
Din zona Muzeului și până la OMV, se încearcă optimizarea soluției tehnice, în locul variantei clasice, cu balast și piatră spartă, urmând a fi aplicat un strat de beton stabilizant, pentru o viteză cât mai mare de lucru", a explicat primarul Ioan Turc, intr-o postare pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5