Primarul Iustian Muntean: Continuăm modernizarea comunei Teaca

La Teaca a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local, format din PSD – 11, UNPR – 2, PNL – 1, UDMR – 1. PSD deţine majoritatea cu 11 consilieri, fapt care arată clar că primarul Damian Iustinian Muntean, aflat la al treilea mandat, are „guvernul său” pe bune. În prezenţa reprezentanţilor Instituţiei Prefectului, s-a ales şi viceprimarul, mergându-se pe aceeaşi formulă, fiind numit Vasile Petruş, aflat şi el la al treilea mandat. Se pare că treburile administraţiei locale pentru următorii patru ani sunt deja tranşate, având în vedere faptul că opoziţia este inexistentă, singura opoziţie care s-ar putea naşte în decursul activităţii Consiliului Local nou constituit fiind cea a cetăţenilor care ar putea sancţiona derapajele de la proiectele vehiculate în campania electorală. Până atunci însă este un drum lung şi anevoios pentru actualul Consiliu Local, care trebuie rapid să treacă la lucru în folosul comunităţii care l-a pus în fruntea obşti.
„Continuăm munca, continuăm modernizarea comunei noastre, pentru că cea mai mare satisfacție este să vezi că oamenii sunt mulțumiți de traiul pe care îl duc și mândri de locul căruia îi spun acasă. Proiecte pe care le avem în mandatul 2016-2020 sunt alimentarea cu apă a localităților Budurleni, Archiud, Ocnița și Pintic, extindere Teaca; modernizarea DJ 162 Archiud - Sânmihaiu de Câmpie (10 km); modernizarea și extinderea școlii din localitatea Ocnița; realizarea rețelei publice de canalizare a apelor uzate menajere în localitățile Archiud, Ocnița, Pintic; lucrări de reabilitare ale Bisericii Evanghelice din Teaca; construirea Școlii Generale Viile Tecii; modernizarea drumurilor de interes local în localitățile Archiud, Ocnița, Pintic; construirea de capele în localitățile Pintic, Viile Tecii, Ocnița, Budurleni; terenuri de sport în localitățile Archiud, Ocnița, Pintic și Teaca; amenajarea Clubului Pensionarilor; reabilitarea Școlii din Archiud; încălzire centrală și dotare Cămin Ocnița”, spune primarul comunei Teaca, Iustian Muntean.
Urăm noului Consiliu Local spor la muncă şi să nu uite niciun minut că trebuie să-şi canalizeze întreaga activitate economică şi socială în folosul comunităţii, în una dintre comunele cele mai mari din judeţ.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]