Primarul Mircea Romocea: Năsăudul, condamnat la subdezvoltare de către o parte din consilierii PNL

Iată că, după o perioadă (2000 - 2012), perioadă în care se căra apa cu găleata la unele grupuri sanitare din primărie, iar în timpul iernii se respira cu dificultate datorită fumului scos de sobele de teracotă vechi şi uzate, năsăudenii şi oraşul lor sunt condamnaţi şi astăzi la subdezvoltare, datorită prestaţiei jalnice pe care o au unele personaje politice din Consiliul Local.
Autorii comunicatului de presă „PNL Năsăud: PSD, mânat de interese meschine şi de grup”, mint ! Facem precizarea că la şedinţa extraordinară a Consiliul Local Năsăud din data de 13.08.2015, au fost prezenţi 3 consilieri locali PSD. Judecaţi dumneavoastră cititorii, dacă cei 3 consilieri ai PSD din totalul de 17 consilieri, puteau decide, ca raport numeric.
Aducem drept argument, pentru cei interesaţi stenogramele şedinţei.
Această frână cvasipermanentă, reprezentată de unii consilieri locali ai PNL, care cu certitudine nu au dovedit nimic pentru acest oraş de-a lungul anilor, trebuie înlăturată, or acest lucru îl puteţi face numai dumneavoastră cetăţenii oraşului prin vot.
Îi asigur pe toţi năsăudenii că, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Consiliului Local propusă este una corectă, legală, necesară şi obiectiv argumentată.
Cu consideraţie,

Primarul oraşului Năsăud,
Mircea Romocea

test2

Comentarii

14/08/15 18:27
cetatean

dom' profesor , se pare ca nu le ai cu aritmetica !!!
3 psd + 1 pcsd = 4 care au votat impotriva
inca doi psd au lipsit, asa ca nu se scad 3 din 17...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]