Primarul Mircea Romocea: Sunt optimist în ceea ce privește acest nou mandat !

Primarul Mircea Romocea a depus pentru a doua oară jurământul în faţa Consiliului Local Năsăud, în prezenţa prefectului Ovidiu Victor Frenţ şi a altor invitaţi.
„ Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor orașului Năsăud și a celor două cartiere Lușca și Liviu Rebreanu pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și mie și dumneavoastră doamnelor și domnilor consilieri, pentru legitimitatea pe care mi-au acordat-o printr-un număr mare de voturi. Dacă ar fi să facem o scurtă trecere în revistă a mandatului ce tocmai s-a încheiat pot spune că am reușit să coagulăm o echipă unită în primărie care cu siguranță se pune în slujba cetățeanului…În ultimii patru ani am realizat peste 20 de investiții cu impact pentru comunitate. În acest nou mandat voi veni cu aceeași determinare ca și în anul 2012 și voi continua proiectele de dezvoltare ale orașului.
În ceea ce privește acest nou mandat, care începe în mod oficial astăzi, sunt optimist. Spun că sunt optimist pentru că se creionează, în acest moment, o stabilitate privind comunicarea în Consiliul Local.
Vă felicit domnilor şi doamnelor consilieri, am convingerea că vom avea o bună colaborare și îl asigur pe viitorul viceprimar de întreaga mea deschidere dar și a colegilor din primărie pentru a lucra eficient și util pentru Năsăud. Vă mulțumesc!”, a declarat primarul reales Mircea Romocea.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]