Primarul Nicolae Moldovan: Crearea de noi locuri de muncă în oraș este o prioritate pentru administrația locală!

Crearea de noi locuri de muncă în oraș este o prioritate pentru administrația locală. Dezvoltarea economică a orașului nostru este susținută cu viziune pe termen lung. Toate proiectele cu fonduri europene care se derulează azi în Beclean angrenează numeroși muncitori din zona noastră în șantierele existente

Aceștia aduc la rândul lor un plus câștig financiar pentru antreprenorii locali, care pot oferi mai departe locuri de muncă beclenarilor.

Mai mult decât atât, în urma acestor proiecte europene (la finalizarea lor), Primăria Beclean creează la rândul ei 100 de locuri noi de muncă stabile:
- 40 de angajați la Societatea de Transport Public Urban Beclean (20 de șoferi, iar restul lucrători în cadrul depoului de transport - mecanici, spălători auto, contabili, alte categorii de personal administrativ)
- 20 la Centrul Recreativ Legacy
- 30 la Centrul Social de Zi
- 6 la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”
- 4 la Centrul Social GAL

Crearea de noi locuri de muncă în oraș este un aspect care va ajuta numeroși beclenari care își caută stabilitate financiară. Suntem aici uniți pentru ca beclenarii să găsească oportunități de angajare în domenii diferite!

Continuăm!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5