PRIMARUL OLIMPIU NEAMŢ, ÎN CEAS ANIVERSAR

Olimpiu Neamţ este primarul comunei Livezile, ales al obştei satului pentru al doilea mandat, cu mari realizări dobândite în folosul cetăţenilor, a instituţiilor şi ale spaţiului administrativ de la Poarta Bârgaielor.

Dotat cu un deosebit spirit practic şi perseverenţă în realizarea proiectelor, Olimpiu Neamţ a obţinut numeroase realizări în plan edilitar şi gospodăresc, ridicând comuna Livezile spre un nivel european.

Un om cu ambiţie dar şi bine pregătit, cu mare ataşament pentru comună şi locuitorii acesteia, primarul Olimpiu Neamţ este orientat şi spre activităţi culturale şi sportive. Şi-a dorit şi a luptat foarte mult pentru ca echipa Voinţa Livezile să cucerească primul loc în Liga a IV-a, dar mai ales ca să promoveze, nu fără greutăţi, în eşalonul superior, făcând cinste întregului judeţ prin frumoasa prestare a fotbalului în Liga a III-a. A fost o frumoasă experienţă, de nivel superior, dar şi acum echipa Voinţa este campioană de toamnă, demonstrând supremaţia în sportul – rege la nivel judeţean.

În acest scop baza sportivă din localitate a fost modernizată, iar condiţiile oferite fotbaliştilor sunt dintre cele mai bune, primarul livezean având şi aici principalul merit.

Cu ocazia venirii sale pe lume, în luna noiembrie, îi dorim multă sănătate şi putere de muncă spre binele familiei şi al colectivităţii livezene. La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5