Primarul Ovidiu Crețu îi răspunde lui Ioan Turc: Lipsă de respect pentru un adevăr evident. În goana după voturi trece peste orice limite

În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la distribuire conservelor de ton în pachetele alimentarea distribuite de Primăria municipiului Bistrița consider că se impun o serie de precizări.
Printre ajutoarele alimentare distribuite în prezent de municipalitate se află și conserva de ton bucăți, care provine din pești pescuiți în Oceanul Pacific, zona FAQ 71, produs prezent în majoritatea magazinelor alimentare din Bistrița și comercializat legal în România și Uniunea Europeană. Trebuie precizat faptul că zona de pescuit afectată de cutremurul din anul 2011 este FAQ 61 precum și acela că, potrivit specialiștilor, durata medie de viață a acestui pește este de 5 ani. Este evident așadar că nu există nici un risc pentru cei care consumă acest produs.
O minimă documentare ar fi clarificat aceste lucruri și nu ar mai fi fost lansate teorii aberante.
Declarațiile publice făcute de uni politicieni pe marginea acestui subiect denotă nu doar o lipsă de respect pentru un adevăr evident ci fac și dovada unei atitudini irersponsabile. Cu siguranță domnilor în cauză le sunt cunoscute argumentele de mai sus dar în fuga după notorietate au preferat să promoveze și să susțină o minciună.
Prețul plătit de cei care în goana după voturi trec peste orice limite, ignoră adevăruri evidente și pun interesul politic mai presus de orice, va fi pe măsură iar oamenii vor taxa astfel de derapaje.

Primarul municipiului Bistrița
Ovidiu Teodor Crețu

Ce a declarat Ioan Turc aici: http://www.rasunetul.ro/ioan-turc-interpeleaza-primaria-bistrita-pe-tema...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]