Primarul Paul Ştir: Investim în gestionarea situațiilor de urgență! Remiză şi autospecială de intervenţie, la Căianu Mic!

Primarul comueni Căianu Mic, Paul Ştir, anunţă că administraţia publică locală va investi în gestionarea situațiilor de urgență. Potrivit acestuia, Strategia de dezvoltare a comunei Căianu Mic pentru perioada următoare cuprinde ample investiții în domeniul gestionării unor situații de urgență.
"Anul acesta, vom demara lucrările de modernizare și extindere la sediul administrativ al primăriei! Acest proiect prevede amenajarea și dotarea unor spații pentru buna functionare și organizare a serviciului pentru situații de urgență, amenajarea unei remize pentru autospeciala de intervenții (mașina de pompieri), precum și amenajarea și dotarea unui cabinet medical administrat de Primăria Căianu Mic!
La sediul primăriei, am avut o discuție cu reprezentanți ai ISU BN în urma căreia putem desprinde următoarea concluzie: se impune necesitatea achiziționării unei autospeciale de intervenții pentru comuna noastră și nu numai! Astfel, în paralel cu implementarea proiectului de modernizare și extindere la sediul primăriei, vom demara și procedurile de achiziție publică a unei autospeciale de intervenție pentru combaterea incendiilor! Doamne ajută!", este mesajul transmis comunităţii din Căianu Mic de către primarul Paul Ştir.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5