Primarul Traian Ogâgău oferă 50 lei celor care îi trimit poze cu cei care aruncă deșeuri la voia întâmplării

Traian Ogâgău, primarul din Sîngeorz-Băi, a anunțat că va oferi câte 50 de lei celor care îi vor trimite fotografii cu persoanele care aruncă gunoaie la întâmplare.

„Recompensă !!! Peste tot este DEZASTRU! Golesc atelajele de diverse resturi peste tot, pe proprietăți private, ceilalți vin la primar ca să rezolve problema... Catastrofă! Încercăm și astfel de variante! Toți copiii au telefoane, zburdă peste tot, își fac și ei un ban de școală..! Aștept să mă contactați în privat! Așadar, scoateți telefoanele și..... împreună reușim!”, transmite Traian Ogâgău.

De altfel, acesta atrage atenția asupra situației  de pe întreaga Vale a Someșului superior,  primarii din Rodna, Șanț, Maieru și Sângeorz-Băi urmând să aibă și o emisiune televizată comună pe această temă.  

„Dragi locuitori ai Văii Someșului, luni, 16.04.2018, ora 18.00, primarii de pe Vale, vor fi prezenți în studioul TV Sîngeorz-Băi pentru a trage un semnal de alarmă referitor la mizeria de pe apele acestei Văi! E târziu deja. Nu mai putem aștepta ani de zile pentru a ne civiliza, să nu mai vorbim de cei care ne vizitează și privesc așa ceva! ÎMPREUNĂ, cu înțelegere, putem face lucruri minunate! Haideți că se poate, numai de noi depinde! Curățenia este primul pas spre civilizație!”, scrie primarul Ogâgău.

.

Comentarii

15/04/18 12:20
Nasaudean

Ar trebui reglementata asta prin lege si peste tot, toti primarii sa poata premia chiar si cu 2-300-500 de lei ( functie de dimensiunea pericolului creat prin aruncarea gunoaielor ) , pe cei care trimit poze cu cei care arunca gunoaiele ariutea peste tot , ca acuma toti au facebook, toti au telefoane mobile performante , cu WhatsApp si alte programe .
Mult mai ieftin ar costa premierea decat reparatia ... " mediului infectat ori distrus " . De ce nu se propune o astfel de lege domnilor politruci, sau n-aveti nici un interes si vreti sa fim si sa ramanem in continuare TZARA dezordinii si al GUNAOIELOR !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]