Primarul Valentin Grapini, la ceas de bilanţ, cu echipa administrativă. Rodnenii vor petrece sub focuri de artificii trecerea dintre ani

Administraţia rodneană s-a întâlnit la final de an, la invitaţia primarului Valentin Grapini, pentru a marca lucrurile bune şi nu puţine petrecute în acest an.

„Am încheiat un an administrativ. Am spus de la început că trebuie să avem o comunitate unită şi cetăţenii au înţeles. Doresc şi un colectiv unit pentru că unitatea aduce înţelegere, progres şi bunăstare pentru comunitate. Oamenii asta doresc şi eu asta am să fac. Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc tot binele din lume”, precizează primarul comunei.

Potrivit edilului rodnean, anul 2016 a fost unul foarte bun pentru comună, prin prisma investiţiilor finalizate. „Am reuşit să atragem fonduri de două milioane euro, pentru investiţii în infrastructură. Avem depuse trei proiecte, pentru care aşteptăm să semnăm contractele de finanţare, mai ales că vizita în teren a fost făcută. Un proiect este pentru modernizarea drumurilor forestiere, iar prin alt proiect ne propunem să realizăm aducţiunea de apă, dar şi reţele de apă şi canalizare. Nu în ultimul rând, am depus un proiect pentru un cfentru After school, prin care toţi copiii să primească o masă caldă, rechizite şcolare etc., pentru minimum 3 ani”, declară Valentin Grapini.

 Primăria şi Consiliul Local îi invită pe locuitori să petreacă împreună trecerea dintre ani. „Am pregătit un foarte frumos foc de artificii, de durată. Rodnenii sunt aşteptaţi la ora 23:30 în centrul comunei, pentru a petrece şi a ne ura La mulţi ani!”, transmite primarul Grapini.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]