Primul antrenament pentru divizionarii Ligii a treia, Voinţa Livezile

Luni, 6 iulie, de la ora 18, la Baza sportivă Mecanica a avut loc primul antrenament al noii promovate în Liga a treia, Voinţa Livezile. Au răspuns prezent următorii jucători: Voivod Silviu, Szabo Gabi, Vultur ( Pop Lucian, de la Jelna) (portari), Sighiartău Otinel, Pop O (Sg. Băi), Măjer Fl., Gotea Marius, Georgiţă Adrian, Bucur Ginu, Grad Bogdan, Negrea Ghe. (Cetate), Nap Bogdan, Bugnar Vlad, Pop Cornel, Şutea Marius, Alin Moldovan (Mărişelu), Rus Sebastian, Tomoioagă Ionel, Iacob Ionuţ, Marc Răzvan, Şomodi Paul (Jelna), Darlaci Riki, Bălan Liviu (Gloria Bistriţa), Andrei Olariu, Măgeruşan Sergiu, Precup Claudiu (Gloria) şi Burcutean Alin.

În deschidere, primarul comunei Livezile, Olimpiu Neamţ, a ţinut încă o dată să-i felicite pentru promovare în Liga a treia, precizând că-i aşteaptă un tur de campionat foarte greu în această ligă şi trebuie să facă faţă. Dacă am fost obişnuiţi ca pe banca tehnică a echipei să fie acel om, cu care echipa a promovat, iată că din această ediţie de campionat antrenorul Constantin Sava, cel care are toate meritele la acest mare succes din istoria fotbalului livezean, a cedat frâiele unui elev de-al lui, cunoscându-l de la vârsta de 7 anişori. Este vorba de către fostul fotbalist al Gloriei Bistriţa, Alexandru Borş, ulterior unul dintre cei mai buni arbitri centrali din judeţul nostru, ajutat de un alt fotbalist al Gloriei, Nelu Baciu, administrator şi delegat al echipei, iar Constantin Sava va fi coordonator sportiv.

Constantin Sava: “Am predat ştafeta unui fost fotbalist, cunoscându-l de la vârsta de 7 ani şi crescând sub ochii mei. Motivele acestei schimbări fiind timpul foarte scurt pentru antrenamente, ţinând cont că mai am o grupă de copii ai Gloriei, la care pun suflet şi nu vreau să-i cedez aşa uşor şi, de ce nu, serviciul pe care îl am nu-mi permite prea mult timp la dispoziţie. Aşa că încercăm un suflu de antrenori tineri, profesori de sport, care cu siguranţă vor face faţă. Am să fiu aproape de ei, de tot ce se întâmplă şi sperăm că am făcut o alegere bună”.

Antrenor, Sandu Borş: “În primul rând, vă felicit pentru promovare în Liga a treia. Am fost şi eu la acel joc şi am văzut că aveţi valoare. Aţi revenit după pauză şi aţi câştigat pe merit. Pentru mine este o provocare această ocazie, dar nu omit să aduc mulţumiri conducerii echipei, în primul rând d-lui antrenor Constantin Sava, care mi-a dăruit posibilitatea de a antrena o astfel de echipă. Pentru noi este deschisă uşa şi orice jucător poate veni în probe. Cei care vor face faţă, vor rămâne, iar alţii vor pleca. O să avem cinci antrenamente săptămânal, în care nu vor lipsi şi multe jocuri. Aveţi ocazia să fiţi văzuţi de mulţi oameni din fotbalul mare şi nu se ştie niciodată la ce echipe mari veţi juca. Sunt omul care vreau liniştea la echipă, multă disciplină şi modestie din partea voastră”.

Aşadar, suflu tânăr pe banca tehnică a echipei Voinţa Livezile, iar din umbră, omul care a adus fericire acestei echipe, Constantin Sava. Pentru toţi aceşti oameni deosebiţi, mult succes în Liga a treia!

Comentarii

09/07/09 15:56
gore

George Bor ce functie mai are? Antrenor cu portarii (de la intrare)?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]