Prin ce se diferentiaza tehnologia Perma – Zyme de celelalate metode de reabilitare a drumurilor?

Drumurile construite de-a lungul timpului necesita constant efectuarea unor lucrari de intretinere, care sa le prelungeasca durata de viata. Asupra acestora actioneaza constant factori nocivi, care le pot deteriora si distruge in timp. De aceea, este bine ca o echipa specializata sa intervina constant cu lucrari de mentenanta.

 

Metode de reabilitare

 

Pentru a descoperi mai multe despre tehnologiile de executie si reabilitare a drumurilor, puteti accesa www.american-roads.ro.

 

Inlocuirea invelisului – recunoscut si sub numele de imbracaminte. Este un procedeu foarte comun si foarte des folosit pentru ca el presupune inlocuirea stratului de suprafata, astfel ca nu perturba traficul si este un proces rapid si eficient. Metoda utilizata este frezarea la rece. Acest proces elimina imbracamintea initiala si o inlocuieste cu una noua.

 

Straturi bituminoase subtiri la cald – lucrarile sunt efectuate in momentul in care drumul prezinta semne de uzura. Este o varianta foarte economica, pentru care opteaza foarte multi specialisti. In timpul acestei lucrari, echipa trebuie sa se asigure ca stratul rece de baza nu este deteriorat.

 

Straturi bituminoase subtiri la rece – este o metoda intens folosita in strainatate, care este foarte rapida si foarte economica. In fond, acest proces asigura decuparea suprafatei pentru aplicarea stratului respectiv.

 

Turnare InLine – in linie, adica unul dupa altul, cald pe cald, dintr-o singura trecere. Aceasta metoda este foarte eficienta si scuteste foarte mult timp pretios. Legatura este foarte stransa si continua si nu exista semne de dezbinare. Capata o textura puternica, astfel ca nu e nevoie de aplicarea unor substante adiacente.

 

Reciclarea la cald – stratul de uzura este incalzit pana la o temperatura foarte mare, cu scopul de a sparge reciclatorul. Tot ce mai are de facut echipa este sa malaxeze substanta si sa o repartizeze intr-o forma cu structura plastifiata, dupa care sa niveleze zona.

 

Perma – Zyme 11X – cea mai noua tehnologie in materie de reabilitare a drumurilor reuseste sa stabilizeze drumurile nemodernizate, sa execute si sa largeasca fundatii si sa consolideze drumuri deja existente.

 

Avantaje Perma – Zyme 11X

 

Este o tehnologie eficienta din punct de vedere economic, ce se poate desfasura in orice conditii meteorologice. Presupune adaugarea unei substante speciale in amestecul respectiv. In felul acesta ofera drumului rezistenta, densitate si durabilitate.

 

American Roads va propune tehnologii de executie a drumurilor. Lucrarile sunt efectuate intr-un timp foarte scurt. Spre deosebire de lucrarile clasice, aceasta varianta reduce atat timpul, cat si costurile cu aproximativ 25%.

 

Protejeaza mediul, pentru ca nu contine elemente chimice, ci enzime naturale, organice, care sunt foarte sigure pentru natura. Ele nu influenteaza in mod negativ mediul si nu reprezinta un pericol nici pentru oameni.

 

Tehnologia este foarte simpla. Cu ajutorul unui utilaj, substanta este amestecata cu materialul ce urmeaza sa fie aplicat. Ea se gaseste sub forma lichida, astfel ca faciliteaza procesul de aplicare.

 

Imbunatateste structura de rezistenta a drumurilor, astfel creste rezistenta asfaltului de pana la trei ori. Este utila si pentru conducatorii autoturismelor, care in felul acesta nu mai au parte de aglomeratia care se forma inainte si, de asemenea, nici de gropile care le afectau masinile.

 

Cum functioneaza?

 

Substanta este absorbita in sol si formeaza succesiv extensia si compresia acestuia. Functioneaza astfel ca un catalizator organic, ce accelereaza intreg procesul si acopera intreaga suprafata. Capacitatea de umezire si coeziune a solului este accelerata, contribuind astfel la cresterea nivelului de rezistenta a solului.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]