Prof. Cristina Iurişniţi: Cu siguranță, curățenia de primăvară trebuie să treacă, în primul rând, prin Ministerul Educației!

Profesorul impostor  Tik Tok  Cumpanasu prin Asociatia  pentru implementarea Democrației  abonată de ani de zile la banii publici alături de Academia de Politie, etalon în plagiat, dețin un   contract de 4,8 milioane de lei cu Ministerul Educatiei. Incredibil dar adevărat,  potrivit proiectului aflat în derulare,  angajatii vor învăța prin intermediul unei asociații conduse de un  impostor valori precum "etica, integritate si anticoruptie".
Contractul datează din 2018 și se va încheia în iulie 2021.
 
Este vorba despre proiectul „Dezvoltarea de reglementări instituționale privind etica, integritatea și anticorupția în sistemul de educație” – derulat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020 în valoare de 4.892.870,30 lei, din care 3.716.880 lei din buget al Ministerului Educației.
 
Sa ne reamintim că " Academia de Poliție este singura instituție de învățământ din România căreia i-a fost retrasă anul trecut acreditarea pentru școala doctorală după ce s-a descoperit că zeci de lucrări de doctorat fuseseră plagiate.
 
Urmarit de peste 500 de mii de elevi, instigatorul la ură și discriminare pe rețele de socializare , falsul profesor Cumpanasu își continuă nestingherit impostura si abonamentul la bugetul public  prin Asociația pentru Implementarea Democrației, una dintre cele două ONG-uri abonate la bani publici în mod consecvent în ultimii ani. 
 
Impostorul Cumpanasu are cel puțin un dosar penal pe numele său,  cu acuzația de incitare la ură și discriminare față de profesori după ce acesta  a postat zeci de clipuri video pe rețeaua socială  TikTok în care lansa mesaje de denigrare îndreptate împotriva cadrelor didactice! 
 
Ministrul Educației a facut publice contractele MEN si recunoaște că în  portofoliul Ministerului există proiectul “Dezvoltarea de reglementări instituționale privind etica, integritatea și anticorupția în sistemul de educație”. A fost contractat în 28 Martie 2018 cu termen de finalizare în 28 Iulie 2021.

Este în curs de analiză o evaluare a acestui proiect, din perspectivă formală și de fond.

Cu siguranță, curățenia de primăvară trebuie să treacă în primul rând  prin Ministerul Educației! 

Prof. Cristina Iurişniţi, 

USR BN

 

Comentarii

07/04/21 17:19
THEO

Tot respectul pentru ministrul Educației Cîmpeanu!Păcat că ese sabotat de zdrențele de la usr, circarii României!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5