„Profil de tânăr candidat”. PSD își lansează joi cei 60 de tineri înscriși în proiectul TSD BN

TSD BN

Proiectul ”Profil de tânăr candidat”, lansat de TSD Bistrița-Năsăud, trece în etapa următoare. Joi, de la ora 18:00, în Sala de ședințe a Primăriei Bistrița, va avea loc o întâlnire cu toți cei peste 60 de tineri înscriși în primul proiect al unui partid politic din România, destinat tinerilor profesioniști care au o șansă reală de a candida pe lista de consilieri locali a Partidului Social Democrat la alegerile locale din 5 iunie 2016.

„Proiectul „Profil de tânăr candidat” trece la etapa următoare, la training-urile intensive de administrația publică, științe politice, public speaking, comunicare în mediul online și leadership politic, cursuri pe care orice politician ar trebui să le parcurgă.  PSD Bistrița-Năsăud este partidul care a înțeles importanța tinerilor în politică și care se deschide cu adevărat către aceștia. Noi facem politică pentru vrem să construim o Românie în care românii să fie mândri că trăiesc și susținem tinerii valoroși să avanseze în acest domeniu. O națiune nu poate evolua pur și simplu, ci doar prin aportul oamenilor care au ceva de spus și care se pricem la lucruri concrete. Credem în tineri, într-un viitor construit de noi!”, declară Bogdan Ivan, președintele TSD Bistrița-Năsăud.

La eveniment vor participa Bogdan Ivan- președinte TSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan- președinte PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan-președinte executiv PSD B-N, Ovidiu Crețu- primar al municipiului Bistrița, Ioan Deneș- senator, Daniel Suciu- deputat  și Romeo Florian – secretar executiv PSD B-N.

În perioada, aprilie - mai 2016, vor avea loc cursurile de introducere în administrația publică, științe politice, public speaking, comunicare în mediul online și leadership politic.

În acest proiect, s-au înscris tineri cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani (conform Legii electorale, pe listele de Consiliu Local și Consiliu Județean pot candida cetățenii români care au 23 de ani împliniți inclusiv până în ziua alegerilor). Cu toate acestea, la programul de formare a tinerilor candidați s-au înscris și tineri cu vârsta minimă de 18 ani, care vor parcurge același program de formare ca și candidații eligibili. Programul este destinat tinerilor din județul Bistrița-Năsăud, neafiliați politic, dar și membrilor TSD Bistrița-Năsăud.

Comentarii

17/03/16 15:46
alegator

Un lucru bun, cu conditia ca tinerii sa invete un nou profil al omului politic, al liderului modern, moral si capabil dedicat binelui comunitatii si nu al antimodelelor politice facatoare... de bani la partid si averi ilicite, a "sforarilor" financiare.Este vorba de urmatoarea generatie de politicieni iar responsabilitatea este mare atat a formatorilor cat si a tinerilor care nu ar trebui sa mai accepte abaterile de la morala, lipsa de profesionalism,mediocritatea s.a. in politica, daca vor sa ajunga lideri de top. Daca se vor transmite antimodele vom avea antimodele si in viitor! Sincer le dorim succes tinerilor in politica indiferent de culoarea politica si sa deprinda adevaratul leadership modern nu machaivelismele conjuncturale, omniprezente in democratia noastra.. "originala!"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]