Program prelungit la Serviciul de Paşapoarte!

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi a eficientiza activitatea de eliberare a paşapoartelor, programul de lucru a fost prelungit cu 2 ore, de luni până vineri. Astfel, programul de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple va fi, până în 31 august, în intervalul 8.30-18.30. Măsura este valabilă pentru 30 de judeţe.

“Vă reamintim că în perioada 01.08 - 31.08 a.c s-a prelungit programul de lucru la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, astfel încât vă comunicăm că, pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care doresc achitarea taxei de eliberare a paşaportului simplu, Agenția nr. 1 CEC Bank Bistrița, și-a modificat programul de lucru cu publicul,  de luni până vineri, de la ora 8.00 la 16.00”, informează Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, pe pagina de facebook.

.

Comentarii

06/08/18 10:02
comentator

Mai da nu se mai termina odata cu cozile astea la pasapoarte ? Faceti-le dr.acului ptr 20 de ani si nu mai tot purtati oamenii pe drumuri si dati-le si copiilor carti de identitate, sa nu mai fie nevoie sa-si faca pasapoarte daca trebuie transportati in strainatate, precum este procedura si ptr adulti .
Sunteti culmea birocratiei si prostiei in administratia din aceasta tzara !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]