Proiecte pentru tineri. Hai şi tu !

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada septembrie - decembrie în cadrul Centrului de Tineret Bistrița următoarele proiecte: Tineri antreprenori în comunitate, Spune da- comunicării! și Start spre succes.
Acţiunile se desfăşoară în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița- Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Liceul Teoretic Radu Petrescu Prundu Bârgăului, ONG- uri din județ.
“Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, consiliere - orientare în cariera şi campanii. Prin aceste proiecte urmărim ca tinerii implicați în proiecte să își dezvolte abilități de comunicare și interrelaționare, să își dezvolte abilități pentru a face alegeri educațional-ocupaționale în vederea realizării unui management al propriei cariere și abilități antreprenorial” declară Constantin Florian.
Toți cei interesați să participe la cel puțin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0263231470 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistrița- Compartimentul de Tineret.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]