Promisiuni a la Consiliul Judeţean pentru locuitorii din Milaş şi Mintiu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu, susţine că reparaţiile pe tronsoanele de drum Ocniţa-Milaş şi Mintiu-Nimigea de Jos sunt în atenţia instituţiei, pentru perioada următoare. Adică, cel mai devreme în 2012.

Liviu Rusu a fost interpelat pe această temă de social-democratul Daniel Suciu, care a menţionat că pentru pe DJ 173, între Ocniţa şi Milaş, în acest an au fost alocaţi 500.000 lei, dar niciun utilaj nu a trecut pe acolo.

„Noi am aprobat un proiect de hotărâre privind Programul lucrărilor pe drumurile judeţene prin care se alocau 5 miliarde lei vechi pentru drumul de la Ocniţa, şi nu s-a efectuat nicio lucrare, lucru confirmat şi de domnul Cherecheş. Dumneavoastră aţi votat acest proiect, noi am votat împotrivă, dar măcar dacă l-aţi votat şi vi l-aţi asumat, suntem în luna octombrie, iar aceşti bani încă nu au ajuns pe acel drum. Din informaţiile pe care le am, nu s-a lucrat acolo deloc, nici măcar cu un utilaj, pentru că utilajele s-au dus la Dumitriţa. Acei bani încă sunt prinşi în proiectul de hotărâre, şi mă aştept, domnule preşedinte, ca măcar un utilaj să meargă să lucreze ceva până la sfârşitul anului”, a precizat consilierul PSD.

De cealaltă parte, preşedintele CJ a ţinut să precizeze că fondurile alocate pentru acest tronson în 2011 nu ar fi fost suficiente. „Una îi Programul, şi alta bugetul. A trebuit să mărim fondurile pentru că am extins lucrările de sistematizare a albiei de la Târlişua. Drumul de la Milaş îl vom face şi, cu siguranţă, va fi una dintre priorităţile anului următor”, a explicat Liviu Rusu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]