Promovare în Ligă: Consiliul Judeţean alocă 1 milion lei pentru echipa de handbal feminin CSM Bistriţa

Consilierii judeţeni vor dezbate în şedinţa ordinară de miercuri proiectul de hotărâre privind susţinerea financiară a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa pentru echipa de handbal feminin senioare, în sezonul competiţional 2015-2016 în cadrul Diviziei A. Administraţia judeţeană va aloca 1 milion lei, din care 500.000 lei în anul 2015 şi 500.000 lei în anul 2016. Obiectivul anunţat de ambele părţi este clasarea pe locul I-II la finele campionatului 2015-2016 a Diviziei A la handbal feminin, care va conduce la promovarea pe prima scenă a handbalului feminin.

Proiectul are toate şansele de reuşită, asta în contextul în care există un anumit consens politic de susţinere măcar a echipei de handbal feminin, după ce alte sporturi de echipă, cu excepţia fotbalului feminin, nu prea mai adună conjudeţenii în tribune.

Suma va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud de la cap. 67.02 ,,Cultură, Recreere, Religie şi Sport’’.

De altfel, între Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi CSM Bistriţa va fi parafat un Contract de susţinere financiară, care va fi valabil până în 30 iunie 2016. Persoane delegate de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud vor efectua controlul privind modul de utilizare a fondurilor alocate. De altfel, CSM Bistriţa va trebui să întocmească şi să transmită Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, după încheierea activităţilor, un raport privind realizarea obiectivelor, după caz, şi a indicatorilor prevăzuţi în contract şi un raport financiar însoţit de documentele justificative de cheltuieli.

***
Sportivele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan au început pregătirea de ceva vreme, duminică revenind de la Vatra Dornei. În perioada 6-7 august, vor participa la un turneu la Cluj-Napoca, alături de Universitatea Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Ploieşti, Universitatea Cluj şi Corona.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]