Protest spontan al comisarilor bistriţeni de la Protecţia Consumatorilor

Astăzi, timp de o oră, funcţionarii publici din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, inclusiv cei din Bistriţa-Năsăud, au iniţiat un protest spontan, pentru a atrage atenţia asupra salarizării inacceptabil de mici şi a discordanţelor extrem de mari care există  pe plan salarial între aceştia şi alţi funcţionari publici cu atribuţii similare. Comisarii de la Protecţia Consumatorilor din Regiunea Nord-Vest, inclusiv cei din Bistriţa-Năsăud, se alătură astfel demersului iniţiat de colegii de la CRPC Braşov – din Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. 

 Potrivit liderului de sindicat din CRPC Nord-Vest, Marius Clapa, "nemulţumirea actuală vine în contextul în care în aceste zile se ia în discuţie o eventuală aliniere a salariilor funcţionarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcţionarilor publici din alte instituţii cu atribuţii similare, lucru care a creat o amplă nemulţumire".

În cazul în care semnalul de alarmă al funcţionarilor de la Protecţia Consumatorilor nu va avea niciun efect, aceştia atenţionează că vor fi promovate manifestări sindicale mult mai ample, în conformitate cu prevederile legale.

 

   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]