PSD Bistrița-Năsăud o spune clar și răspicat: rămânem împreună! La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași !

Acest partid a trăit multe în existența sa. Ne-am bucurat de fiecare împlinire și nu au fost deloc puține. Și nu ne referim doar la victoriile elec-torale, ci la fiecare decizie și măsură bună pentru oameni pe care le-am dus la bun sfârșit. Ne-am întristat și am suferit la fel, de multe ori, în existența noastră. Și nu doar pentru înfrângeri în alegeri. Asta contează cel mai puțin, pentru că poporul are mereu dreptate și cei care facem politică știm acest lucru. Am trăit toate acestea, bune și rele, împreună cu toți membrii noștri. Cu sutele de mii și cu milioanele de alegători ce au avut încredere în noi.
A venit, din nou, un moment greu pentru PSD. Pe care îl vom depăși tot împreună. Secretul acestui partid a fost mereu solidaritatea dintre noi. Oricât au încercat unii și alții să ne dezbine, mereu am stat împreună. Oricâtă ură se revarsă asupra noastră, pentru a destructura cel mai mare partid al României, noi trebuie să rămânem împreună. Este evident că în acest moment adversarii noștri vor dori să profite de ceea ce se întâmplă cu președintele Liviu Dragnea. Au depus moțiune de cenzură exact astăzi și vor încerca orice să dărâme Guvernul PSD-ALDE, deși votul din 2016 a fost zdrobitor în favoarea noastră. Fiecare își face calculele și politica ex-act cum crede de cuviință, dar PSD Bistrița-Năsăud o spune clar și răspi-cat: rămânem împreună!
La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași, nici nu aban-donăm atâtea speranțe puse în noi!

Biroul Permanent Judeţean PSD Bistriţa -Năsăud

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]