PSD: Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor! Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban!

Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale. Guvernul Său umilește și mamele singure: familiile monoparentale sunt omise din ordonanța ce acordă 75% din salariu părintelui care stă cu copilul.
Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise. Pentru părinții lor, va deschide, însă, negreșit școlile ca să le transforme în secții de votare.
Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban devenită simbolul cinismului absolut!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

18/11/20 16:55
Paul

Motto:
"Nu mai strângeți o vreme, bărbătește, mâna colegilor voștri și nu-i mai priviți senini în ochi.
Lăsați să se întrevadă o urmă de sfială în privirea voastră. Fiți o vreme stingheri.
Nu mai apăreți la televiziune.
Nu mai scrieți în ziare.
Nu vă mai ridicați glasul decât pentru o scurta căință, căci altfel îl ridicați din nou în minciună.
Lăsați cuvintele să spună ceea ce spun; nu mai folosiți o vreme vorbele “demnitate”, “libertate”, “conștiință”, “dreptate”, “popor”. Nu asasinați aceste cuvinte.
Renuntati la alibiuri morale spunându-vă că ați făcut neîncetat răul ca să puteți face din când în când binele.
Să nu vă fie frică, ci doar, din când în când, o lungă și insuportabilă rușine".
(Gabriel Liiceanu, “Apel către lichele”)

PSD-ul s-a aflat la guvernare timp de sapte ani și jumătate. Astfel, din aprilie 2012 până în octombrie 2019, țara a intrat pe mâna unor guverne cu pretentii de stânga, dar în realitate ultrapopuliste și anti-reformiste, în care PSD a jucat rolul central. Este cea mai lungă perioadă de după 1989 când un partid profund nedemocratic, organizat ca o mafie politică, a exercitat puterea o perioadă atât de lungă, de șapte ani și jumătate, cu o mică și irelevantă intrerupere de un an. Este vorba de toamna anului 2015 când PSD a pierdut doar funcția de premier, dar a păstrat intact controlul asupra puterii centrale și locale, lăsând pe post de figurant guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș. Această retragere strategică în plan secund le-a dat pesediștilor ocazia să atace alegerile din toamna anului 2016 de pe poziții de opozanți, crescându-le șansele de câstigători.
Asadar, guvernarea PSD, începută de Victor Ponta și continuată după alegerile din 2016 de Liviu Drangea prin slugile lui credincioase (Grindeanu, Tudose, Dăncilă), s-a caracterizat de la început până la sfârșit printr-un regres continuu de la valorile democrației, în ritm tot mai accelerat în anii 2016-2019.
Prin urmare, acum in perioada nefastă de criză sanitară generată de pandemia COVID-19, ar trebui ca PSD să fie mai rezervat si să manifeste mai mult mai multă decentă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5