PSD: Pe 6 decembrie ieșiți la vot și alegeți siguranța unui trai mai bun!

PNL se prăbușește în sondaje pentru că a scăpat pandemia de sub control și pentru că măsurile pe care le-au luat au fost dezastruoase pentru România.

În al 12-lea ceas, Iohannis și guvernul LUI au început să promită în stânga și-n dreapta orice lucru, doar ca să-i îmbuneze pe românii ajunși la capătul răbdărilor. Au promis că vor redeschide piețele, au inaugurat 10 km de autostradă, au promis că nu se va intra în carantină după alegeri.

Mai mult, DNA și Curtea de Conturi au descoperit fapte de corupție la achizițiile publice din perioada pandemiei, în mai multe la instituțiile publice conduse de liberali.

Toată această disperare ne aduce aminte de un personaj celebru, care promitea orice de la un balcon, în fața a zeci de mii de români revoltați.

PNL și Iohannis nu au învățat nimic despre poporul român! Nu au învățat să colaboreze cu românii, nu au învățat să dialogheze cu partenerii politici, nu au învățat să asculte și opiniile specialiștilor. Iar acum plătesc pentru aceste aroganțe!

Pe 6 decembrie ieșiți la vot și salvați România de pandemia PNL-ului.
Pe 6 decembrie ieșiți la vot și alegeți siguranța unui trai mai bun.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

03/12/20 18:27
un cetatean

Voi cu cine ati dialogat in timpul guvernarii? Ati fost obraznici si ati ignorat cu desavarsire toate nemultumirile cetatenilor.
Cu siguranta ne dorim un trai mai bun pentru noi, nu pentru voi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5