PSD şi PNL, împreună pe pârtiile din Austria

Pasiunea pentru sport o întrece pe cea politică. Doi consilieri municipali arată că pot să fie în opoziţie, pe diverse teme, când e vorba politică şi administraţie, dar pot să găsească un punct comun în practicarea sporturilor de iarnă.


Social-democratul Cristian Codărean a postat mai multe fotografii de pe o pârtie din Austria, din localitatea Tamsweg ( landul Salzburg). Acesta susţine că se simte fantastic împreună cu liberalul Filip Moisil, de altfel un binecunoscut promotor al sporturilor în aer liber, pe bicicletă sau la schiat. „39 km, ioi picioarele noastre”, scrie Cristian Codărean. Foarte probabil, cei doi aleşi municipali aveau programată de mult această minivacanţă de iarnă, fiind justificată astfel absenţa de la şedinţa extraordinară a C.L. Bistriţa, de la începutul acestei săptămâni.

test2

Comentarii

12/01/17 14:06
Balan Marius- i...

Totdeauna au fost impreuna, numai noi nu vrem sa vedem.

27/01/17 09:51
Cititor

Tot asa se vor intalni pe "drumul de centura al Bistritei " ... toti cei cu " masini rosii, galbene,verzi sau albastre ... " dupa ce va fi gata, cu toate impotrivirile disperate ale celor "Gica Contra" ( din PD, PNL sau alte partide de "dreapta " ) care se tot opun, cu toate ca acest "drum, aleie, poteca,strada... etc." sau cum dr.acu i-o zice, se face pe banii europeni .
Se vede ca 'astora" nu le trebuie "bani europeni"... ci vreau ca totul sa se faca din "buigetul" public, in loc sa folosim acei bani la camine de batrani, de copii, spitale sau oriunde in alte locuri publice de interes general ... apa, gaz, canalizare lumina electrica, modernizare de artere stradale... etc. etc.
Niciodata n-am vazut atata inversunare impotriva la tot ceea ce este bun pentru noi toti, cum fac cei din "opozitia " actuala, in raport cu tot ceea ce initiaza si propun cei cu "carnete rosii "... exceland pentru aceasta , toti acolitii lui Basescu, din fostul PD...
Dar, ce sa-i faci ca vorba aia: " Cu prostu nescolarizat, te lupti puin si ai scapat ! Dar... lupta este colosala... cu prostul... care are scoala " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]